woensdag 20 maart 2013

INSPIR fotostyling : Kamer 465

Ik kwam hen op het spoor tijdens een eerdere opdracht voor Media Styling Interieur. Hun fotoshoots en styling spreken mij enorm aan!

Kamer 465 is een concept- en stylingbureau gespecialiseerd in fotostyling. Vijventwintig jaar geleden opgericht door Anya van de Wetering. Het team bestaat uit Anya van de Wetering, Bregje Nix, Chantal Assinck en Nanouk van Ramshorst.
Door hun verschillende achtergronden en kwaliteiten en door het werken in teamverband is Kamer 465 multi inzetbaar en in staat opdrachten. Daarbij werken ze voor hun producties samen met professionals uit verschillende disciplines: de beste fotografen, designers en foodstylisten. De nodige aandacht voor kleuren, materialen en details zorgen voor een persoonlijke toevoeging.

Projecten?
Ze werken aan zowel grote als kleine opdrachten op het gebied van interieur, lifestyle, mode, food en events. Ze bedenken concepten, maken moodboards, maken eigen props, doen productie en styling op de set voor editorials, advertorials en commerciële opdrachten. Daarnaast ontwerpen ze beursstands en maken ze zelfs boeken! 
Ze bieden ook een totaalpakket aan door naast styling op de set ook de productie op zich te nemen. Dit houdt in dat zij zorg dragen voor het vinden van de juiste fotograaf, locatie, model, visagist en uiteraard meubels en kleding. Zij zorgen voor de puntjes op de i en dat zie je!

Anya van de Wetering..
Bregje Nix.. 
Chantal Assinck..
Nanouk van Ramshorst..CLIENT: Elle Decoration
PHOTOGRAPHER: Arjan Benning
STYLING&PRODUCTION: Kamer 465CLIENT: Akzo Nobel
PHOTOGRAPHER: Arjan Benning

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd tof om te weten wat jullie van de blog vinden. Feedback & tips zijn welkom!