woensdag 12 juni 2013

INSPIR : Desiree at Vosges Paris

Ik kan niet meer slapen (05:10), teveel gedachten borrelen op. In mijn slaap was ik druk bezig aan de renovatie van mijn eigen website..  Zodoende neem ik er mijn laptop bij.. en kijk ik nog eens op mijn favoriete FB pagina van Paulina Arcklin en zie daar een link naar Vosges Paris.

Doorklikken en dan oh zoiets moois en inspirerend zien : The Mini Company én dat op de vroege ochtend als vandaag.. Dankbaarheid voel ik!


Het is een compilatie van interieur styliste Desiree die zij maakte van de European Blogger conference in Berlijn op 25 mei 2013. Boordevol mooie foto's en tips over hoe en wat te doen met je blog en andere dingen.

Created with Haiku Deck, the free presentation app for iPad

Yep, ik heb weer een goeie blog te pakken! Een prachtig idee om mijn volgend bericht hieraan te spenderen.


Een woordje uitleg over Desiree..
Zij is de oprichtster en auteur van de Interieur Design blog VogesParis.com en van Amsterdamnext.com. Gedurende de afgelopen 5 jaar heeft zij honderden berichten geschreven voornamelijk over interieur, reizen en over de transformatie van haar huis in een stadsloft.

Voges Paris is een dagboek vol inspiratie, interieur design, decoratie en het ontdekken van schoonheid  in de imperfectie. Ze is haar eigen interieur styliste, schilder en DIY'er.. altijd bezig met het creëren en vinden van de perfecte harmonie tussen haar voorliefde voor Franse grijze tinten en het Scandinavisch wit.

Met veel witte verf, houten vloeren en beton creëert zij haar eigen stijl : puur, simpel, industriëel, herkenbaar en ruw! Gedecoreerd met Scandinavisch design, grafische zwart & wit prints en enkele natuurlijke elementen is haar eigen huis de perfecte speelplaats voor haar eigen oneindige inspiratie.

Amsterdam next is een persoonlijke gids die gefocust is op Lifestyle en interieur design. Het is de plaats waar je al Desiree's favoriete plaatsten, de meeste coole gebieden & concept stores terugvindt. Met regelmatige updates geeft zij jou een impressie van het laatste nieuwe wat er te doen is op dat vlak.
Je kan er een gids downloaden met al haar favoriete adresjes in verschillende gebieden die je kan raadplegen als je eens naar Amsterdam afzakt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd tof om te weten wat jullie van de blog vinden. Feedback & tips zijn welkom!