dinsdag 8 oktober 2013

PHOTO : Camera Toscana

De prachtig gerestaureerde Toscaanse boerderij, Pian del Colombaio, gelegen in de Val d'Orcia in zuidelijke Toscane, is omgeven door prachtige landschappen en atmosferische steden die zeker de moeite waard zijn om te fotograferen.Op één van de workshops die daar georganiseerd worden, leer je de basisprincipes van fotografie en de fundamenten van Photoshop. Gedurende jouw tijd daar heb je de kans om jouw skills te verbeteren zodat je naar huis gaat met beelden waar je echt trots op kunt zijn.
Als je kiest voor één van hun begeleide vakanties, heb je de tijd om de mooiste uitzichten vast te leggen in een ontspannen en gezellige sfeer. De twee ervaren docenten beantwoorden alle vragen die je hebt, technisch of niet.
Zuidelijk Toscane biedt ongelooflijk diverse gebieden - van de badplaats van Castiglione della Pescaia, tot Monte Amiata en de middeleeuwse steden Siena en Pienza - gedurende de pauze is er tijd voor verwonde- ring, verkenning van de omgeving en voor het genieten van de gast- vrijheid van de lokale bevolking! 

Je eet & drinkt de meest fijne lokale producten bij Pian del Colombaio en tijdens de voorziene uitstappen.


Bron foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd tof om te weten wat jullie van de blog vinden. Feedback & tips zijn welkom!