dinsdag 2 april 2013

INSPIR PEOPLE : Heidi Willems

PURE styling is het bureau van interieurstyliste Heidi Willems. 
Ze is ruim 10 jaar met veel plezier werkzaam in het stylingvak en houdt zich bezig met uiteenlopende disciplines van styling en interieur. Ze heeft een heel breed werkterrein: fotostyling - winkelstyling - interieurenkleuradvies - ontwerp bedrijven - concept styling - event styling - modelwoningen en pure prints. 

Haar doel is altijd, voor welke opdrachtgever dan ook, het feilloos vertalen van de wensen en identiteit van de opdrachtgever naar een bijzondere, passende sfeer en ruimte.
PURE staat voor oorspronkelijk, no-nonsense, echt, ook voor de manier van werken:  praktijkgericht, kostenbewust en persoonlijk. 
Pure prints, bijzondere fotografie als wanddecoratie.
Is ontstaan vanuit de behoefte van Heidi als interieurstyliste om eens echt iets anders te kunnen gebruiken als wanddecoratie dan wat er zoal op de markt is.
Alle foto`s in de collectie zijn haar eigen foto’s, veelal details. Veel van deze beelden zijn gemaakt tijdens reizen die zij maakte én ook gewoon in Nederland om de hoek. 

De belangrijkste overeenkomst in de collectie is de manier van kijken. Zij fotografeert vanuit een passie om bijzondere beelden vast te leggen. Haar missie is uw leefomgeving een beetje mooier maken, zowel in haar werk als interieurstyliste als met haar collectie. 

bestelinformatie canvas doeken

detail fotografie op linnen
Haar foto's zijn zo gelijklopend met die van mij dat ik haar werk (vnl. details) erg appreciëer. 

Foto's : pure prints

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd tof om te weten wat jullie van de blog vinden. Feedback & tips zijn welkom!