dinsdag 2 april 2013

OWN WORK : at pure prints!

guest special 
"Dit kwartaal een Belgische bijdrage aan de guest special: Tania Maria Vanhoof is een bevlogen woord- en beeld-kunstenares die zich in haar werk laat inspireren door haar credo "een beeld zegt meer dan duizend woorden".
Met haar gevoel voor schoonheid en compositie legt zij de essentie van haar blik op de wereld vast en brengt aandacht naar dat wat spreekt.
Haar onderwerpen vindt ze vooral in de natuur. Tania Maria herkadert een deel van de werkelijkheid tot een nieuw abstract beeld of bijzondere textuur. Met natuurlijk licht, zonder te dirigeren creëert ze haar stijl, bruisend van spontaniteit."

collagetaniamaria.jpg

Alle prints zijn verkrijgbaar als canvas prints en paneel prints en in diverse maten. De weergegeven prijs is de prijs voor de kleinste maat (1.20 x 0.80 m) paneel print. Wilt u een grotere maat bestellen of een canvas print, klik dan op Meer info.
Deze collectie is tijdelijk verkrijgbaar en kan tot en met 30 juni 2013 besteld worden.


Pure prints is ontstaan vanuit de behoefte van Heidi Willems als interieurstyliste om eens echt iets anders te kunnen gebruiken als wanddecoratie dan wat er zoal op de markt is.
Alle foto`s in de collectie zijn haar eigen foto’s, veelal details. Veel van deze beelden zijn gemaakt tijdens reizen die zij maakte én ook gewoon in Nederland om de hoek. "Met een pure print haalt u iets bijzonders in huis, ik hoop dat u er veel plezier aan zult beleven!" Heidi Willems

fotografie op canvas
Foto's: pure prints

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd tof om te weten wat jullie van de blog vinden. Feedback & tips zijn welkom!