donderdag 4 april 2013

INSPIR PHOTOGRAPHING : Happinez fotograaf

In deze post wil ik graag aandacht besteden Jeroen van der Spek, een fotograaf die o.a. voor het tijdschrift Happinez werkt.

Het is een tijdschrift voor mensen die geïnteresseerd zijn in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven. Happinez laat de lezer op een toegankelijke wijze kennismaken met een zeer breed aanbod van onderwerpen op het gebied van wijsheid, psychologie en spiritualiteit. 
Happinez is een blad dat de lezer zowel wil inspireren met interviews, reportages en achtergrondartikelen als met prachtige fotografie en een bijzondere vormgeving.  


Bovenste foto: Wierrook.nl
Onderste foto: Cosmania.nl

Jeroen van der Spek
maakt perfecte interieur- en food shoots met een natuurlijke kwaliteit. De Nederlands-Amerikaans fotograaf heeft een instinct voor materialen en stemmingen en weet een mix te creëren van trendy inspirerende interieurs en verrukkelijke food shoots, zo uitnodigend, kleurrijk en mooi dat de kijkers wensen dat ze erbij waren.

Hij werkt vaak samen met fotostyliste Cyn Ferdinandus. Helaas heb ik tot hiertoe nog geen info van haar gevonden op het internet.


  Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd tof om te weten wat jullie van de blog vinden. Feedback & tips zijn welkom!